RUTIN PEMERIKSAAN MOTOSIKAL ( RPM )

Kalau hendak mengambil lesen kereta atau Lesen Kelas D perlu menjalani ujian Rutin Pemeriksaan Kenderaan atau ringkasnya RPK dan Rutin Sebelum Memandu. atau RSM.


Maka begitu juga dengan mereka yang hendak mengambil lesen motosikal B2 atau B ada Rutin Pemeriksaan Motosikal (RPM). Saksikan Vedio Tutorial ini.
Bagi mereka yang tinggal di sekitar Padang Serai,Tasek Gelugor,Kulim dan Kuala Ketil  yang ingin mengambil  lesen kereta,motosikal dan OKU boleh datang terus  ke Pejabat Institut Memandu Sinar di belakang stesyen  minyak Shell,Jalan Kulim- Padang Serai .Program myLESEN untuk lesen motosikal dengan bayaran RM299.00 masih berjalan.


 Institut Memandu Sinar merupakan PUSAT SEHENTI dimana semua urusan pembelajaran dan ujian akan dijalankan di sini. Institut Memandu Sinar mempunyai  pasarana yang baru serta mempunyai tenaga pengajar yang profesional dan peramah dan pastinya akan memberikan keselesaan kepada peserta kursus.


Keteranganlanjut silahubungi talian 04-485 1125 atau  04-572 1125Sekiranya anda lapang boleh juga layari FB Page kami.Comments